Kézműves Csokoládé

Manufaktúránk 2007 óta töretlenül foglalkozik magas minőségű csokoládé készítésével a klasszikus elegancia jegyében, ahogy a Dining Guide és a Manager Magazin is jellemezte munkánkat. Szaktudásunk mellett /→ tovább a RÓLUNK ÍRTÁK menüre/ a mindenkori minőséget olyan válogatott alapanyagaink biztosítják, mint a francia Valrhona csokoládé alapanyagok, marcipánok és tejszínek illetve a minőségi fűszerek, aszalékok és magvak. Ezáltal születnek harmonikus ízvilágú bonbonjaink: kávé-kardamom, fahéjas-szilvás, tojáslikőr, sóskaramell, capuccino, narancsos-párizsikrémes stb., a táblás csokoládéink közül például a saját pörkölésű egészmogyorós tábla, a mandulás-narancsos, a nagy kedvenc szezámmagos és számos töltött táblás csokoládénk. Természetesen a mártott aszalt gyümölcsök fontos kiegészítői repertoárunknak.
Érdeklődés megrendeléssel és választékkal kapcsolatban: → tovább a RENDELÉS menüre